szgyf_banner.jpg

20160414 Keresztespuszta Bolondos aprilisAkár az időjárás is ihlette volna a névválasztását a Kastélypark Időskorúak Otthona rendezvényének, amelyet az intézmény lakóinak szerveztek a keresztespusztai telephelyen, április 14-én. Mivel hol az eső esett, hol meg a nap sütött, a szervezők a biztosat választva az intézményi ebédlőben tartották a jó hangulatú rendezvényt, ahol három „mindenre elszánt” csapat, - a kék, a zöld és a piros csapott össze.

A 6-6 fős csapatok kereken 12 versenyszámban mérték össze a tudásukat, ahol a hagyományos elemek mellett voltak viccesebb fordulók is, mint a csokievés késsel-villával, pénzkeresés lisztben, térdtenisz, vagy a tojáshordás merőkanálban.

A verseny izgalmától felforrósodott hangulatot a szervezők friss kaláccsal és bodzaszörppel enyhítették. A legnehezebb annak az eldöntése volt, hogy maguk a versenyzők, vagy a nézők mulattak-e jobban. Mindenesetre a zsűri formális eredményt is hirdetett: sorrendben a piros, majd a zöld, végül a kék csapat volt a legeredményesebb. Merthogy mindenki eredményes volt. És itt érvényes az örök igazság is: nem az eredmény, hanem a részvétel a fontos!

20160414 Keresztespuszta Bolondos aprilis