szgyf_banner.jpg

20160225 Gorcsony Farsang2016.02.11.-én du.14 órakor kezdetét vette az idei farsangi bálunk. A szépen feldíszített ebédlőben tartottuk rendezvényünket. Intézményvezetőnk Hegedüsné Hegyi Edit köszöntötte a megjelenteket, vendégeinket, majd a mentálhigiénés munkatársak beszéltek a farsang keletkezéséről és egy vicces versikével nyitották meg a felvonulást.

Lakóink közül sokan vállalták, hogy beöltöznek jelmezekbe így megnevettetve közönségünket. Összesen 18 lakó és 5 dolgozó vett részt a felvonulásban. A változatos jelmezek között így láthattunk: zebrát, juhászlegényt, macskanőt, Mehemedet és tehenét, Ludas Matyit a lúdjával, Kleopátrát és Caesart, Süsüt az egyfejű sárkányt, oroszt, mexikóit, egy focistát, szerzetest, bohócot, királyt, hóembert, sheriffet a rabbal, boszorkányt, egy virágszálat és az őt gondozó kertészt.

Szépen kidolgozott jelmezeket láthattunk és mindenki a jelmezéhez kapcsolódó frappáns zenére vonulhatott fel.

20160225 Gorcsony Farsang

A végén a két mentálhigiénés kolléganő egy meglepetés tánccal állt elő a Republic – 16 tonna feketeszén című zenéjére. Egyikük munkásembert alakította hólapáttal a kezében, míg másikuk egy takarítónőt.

Ezzel a kis produkcióval zártuk a jelmezes felvonulást és kezdetét vette a mulatság. Az élő zenét Ignácz László szolgáltatta, közben pedig nagyon finom farsangi fánkot kínáltak minden kedves jelenlévőnek.

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki aktívan részt vett a farsangi beöltözésben mind a lakóinknak és dolgozóinknak egyaránt, hogy ezzel is hozzájárultak ahhoz, hogy a farsangunk jó hangulatban, vidámságban teljen el.